Crowdlending voor Punfyre

22 februari 2023

Maak kennis met de ambitieuze plannen van de jongens van Punfyre : een jong software ontwikkelingsbedrijf hier bij ons in het Bedrijvencentrum Regio Kortrijk.
Onlangs hebben ze namelijk een succesvolle crowdlending campagne via Winwinner afgerond voor Routeez, hun innovatieve zorgplanner in ontwikkeling.
Het maximale doel van €150.000 werd binnen slechts drie weken bereikt, met de steun van meer dan 80 investeerders. Dit enorme succes toont de grote vraag naar de oplossing en het groeipotentieel ervan aan.
Routeez is een AI-aangedreven platform dat het zorgplanningsproces voor zorgorganisaties wil revolutioneren. Door gebruik te maken van geavanceerde technologie, wordt het zorgplanningsproces gestroomlijnd, waardoor de tijd en moeite die nodig zijn om zorg voor individuen te plannen, worden verminderd. Met de opbrengst van de crowdlending campagne wil Routeez de ontwikkeling opschalen en het platform naar een breder publiek brengen. Het bedrijf is momenteel op zoek naar zorgorganisaties om toe te treden tot de stuurgroep van Routeez of om binnen enkele maanden een pilootproject te starten.
De lancering van de crowdlending campagne vond plaats op donderdagavond 12 januari 2023. Het einddoel was om €150.000 te verzamelen in 60 dagen. Op die dag startten ze met een symbolische €500. Drie weken later konden ze bijna niet geloven dat ze het maximale bedrag al hadden opgehaald.
Ze zijn dankbaar voor iedereen die in hun groeiverhaal meestapte en ze zijn helemaal klaar om binnenkort het eerste prototype van het platform te presenteren.
Ze zoeken ook nog goed volk om het team te versterken, check deze vacatures: https://punfyre.be/vacatures/
Go Punfyre!

Deel dit nieuwtje op jouw social media:

netwerkontbijt