Welkom Atalenta!

15 februari 2023

Welkom Atalenta!

Bedrijvencentrum Kortrijk is trots om Wendy van Atalenta te verwelkomen als nieuwe klant. Atalenta is een jong en ambitieus bedrijf in de human resources-sector en richt zich specifiek op bedrijven die voor uitdagingen staan in het aantrekken en behouden van medewerkers. Een duurzaam en strategisch HR-beleid is voor hen onontbeerlijk. Als externe HR-partner ondersteunt Atalenta die bedrijven bij de ontwikkeling van dergelijke HR-strategie. Ze werken hiervoor persoonlijk en op maat.

Zaakvoerster Wendy Derdaele heeft een gevarieerde carrière opgebouwd in de HR-sector en weet daarom precies wat er nodig is binnen een bedrijf om medewerkers zich op hun plek te laten voelen. Gelukkige medewerkers zijn immers de sleutel voor succesvolle bedrijven.

Ben je geïnteresseerd in samenwerking met Atalenta? Neem dan contact op via wendy@atalenta.be of bezoek hun website https://atalenta.be/. Wil je op de hoogte blijven van wat er gebeurt bij Bedrijvencentrum Kortrijk? Bezoek dan onze blog op bckortrijk.be.

#hrstrategie #outsourcing #advies

Deel dit nieuwtje op jouw social media: